Poddavsnitt 63 Det bara small till i huvudet!

  • Av Elene Unestål
  • Nyheter
  • Publicerat den 18 jan 2022
I det här avsnittet får vi möta Axel som gick vår NLP utbildning för några år sen. Vi får höra hur Axel av en slump googlade och hamnade på utbildningen och i början var både skeptisk, lite stel och ifrågasättande.
En känslofylld och rörande story om hans liv och den positiva livsförändring som skedde under utbildningen. Ett par minuter som förändrade Axels liv var en övning som heter Neurologiska Nivåer. En kraftfull NLP teknik som vi lär ut på utbildningen.
Vi får höra hans livshistoria om en tuff familjesituation med en pappa som begick övergrepp inom familjen. Att därefter överleva en cancersjukdom och mitt i allt vara en prestationsmänniska. Att prestera på topp i jobbet och som Axel själv beskriver det – att vara den bästa medarbetaren, cancerpatienten, sonen och sambon triggade prestationsjäveln.
Den här storyn är till dig som tror att det är kört i att förändras och må bra. I avsnittet får du höra att det är möjligt att ha ett tungt bagage med sig och sen ändå kunna släppa det. Att vara avslappnad, närvarande och må bra är Axels vardag numera. Hans planer är att kunna dela med sig av sin kunskap och historia för att inspirera andra. Vi ser fram emot när han delar sin historia för världen. Vill du höra Axel föreläsa hör av dig till oss på Uneståls.
Tack Axel för att du så generöst delar med dig ❤️ till oss som lyssnar.
God lyssning – nytt avsnitt varje vecka!
Har frågor eller vill ge oss tips om ämnen mejla oss på fragor@unestal.se

Ämnen