Avsnitt 23 All you need is love!

  • Av Elene Unestål
  • Nyheter
  • Publicerat den 14 feb 2021
Önskar er alla en fin alla hjärtans dag❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Avsnitt 23 Alla hjärtans dag . All you need is love!
I dagens avsnitt intervjuar Lars Eric Örebroprofilen Gunnar Turinger. En kreativ, nyfiken och mycket ödmjuk man som genom sitt öppna, kreativa och spontana tänkande har startat en rad projekt och drivit ett flertal rörelser med tanken inställd på vad ingen annan redan gör eller gjort. Vart finns det som ingen annan redan sålt eller erbjudit. Många gånger har folk skakat på huvudet och skrattat men bevisligen har segrarna varit betydligt fler än förlusterna.
Det var långt in i hans liv som han förstod att han arbetat med mental träning och mentala målbilder men med en blick i backspegeln har han burit med sig förmågan att inte låsa sig vid rationellt tänkande eller redan etablerade modeller.
Samtalen handlar i mycket om konsten av att se saker på ett nytt sätt och vikten av att ta sig fram i livet med ödmjukhet, kärlek och förnöjsamhet.
Medskicket från idag (på Alla hjärtans dag, eller varför inte varje dag) är att se på din älskade som om det var första gången ni sågs med kärlek, nyfikenhet och medkänsla.
Välkomna med på ett mycket varmt och underhållande avsnitt med Lars-Eric och Gunnar.

Ämnen