Tala så att det känns!

En unik utbildning i föreläsarkonsten
Coaching

Kursfakta

Kursstart
2023-08-28
Anmäl dig senast
2023-08-18
Kurslängd
4 dagar
Kursort/adress
Garvis Carlssonsgata 13, Solna
Stockholm, Sverige
Max antal deltagare
10
Examinering
Intyg
Förkunskaper
Inga
Kursform
Live
Modul 1
2023-08-28 - 2023-08-31
Kursavgift
18 000 SEK, exl. moms
22 500 SEK, inkl. moms
Momsbefriad
Nej
Info, kursavgift
Lunch och ev. logikostnad tillkommer och bekostas av varje deltagare. 3000 kr rabatt för Unestål Education medlemmar!
Utbildare/Tränare
Henrik Mattsson
Lasse Gustavsson

Kursinnehåll

– En 4-dagars workshop i talarkonsten av och med Henrik Mattsson & Lasse ”Brandmannen” Gustavson

TALA SÅ DET KÄNNS! – en unik utbildning i talarkonsten

Det är inte främst vad du säger, utan hur du säger det – att tala är guld!

Har du något viktigt att säga, men når inte fram?
På den här utbildningen får du lära dig hur du fångar intresset hos dina åhörare och värdefulla tekniker för att nå fram med ditt budskap.

Är du expert på något, men har svårt att påverka andra?
Du får kunskaper om grepp och förhållningssätt som är viktiga för att ditt budskap ska leda till insikter och handling hos den grupp du vill påverka.

Vill du utvecklas som person?
Att tala inför grupp är för många människor förenat med skräck. Somliga skulle hellre hoppa från ett flygplan utan fallskärm än att hålla ett tal. Att övervinna rädslan att tala inför en grupp stärker en människas självkänsla och självförtroende. Det ökar sannolikt även dina karriärs möjligheter då många karriärområden idag innefattar en god förmåga att tala inför en grupp.

Vill du arbeta som professionell talare/föreläsare?
Funderar du på en karriär som professionell föreläsare/talare? Bra val. Att arbeta som föreläsare är världens roligaste jobb tycker vi och vi önskar dig varmt välkommen i gänget. Vi vill samtidigt påvisa att det idag finns tusentals föreläsare/talare på marknaden. De som har flest uppdrag är de som inte bara har extraordinära kunskaper i ett ämne utan som i kombination med sina specialkunskaper också har förstått värdet i att lära sig talarkonsten.

Svarar du ja på en eller flera av frågorna ovan har vi en enastående utbildning att erbjuda!
Tala så det känns! är anpassad för dig som saknar eller har viss erfarenhet av att föreläsa/tala inför grupp och som vill utvecklas i den rollen. För dig som sedan vill ta rollen som föreläsare till nästa nivå och bli professionell föreläsare finns möjligheten till certifiering.

Om kursledarna:
Lasse Gustavson och Henrik Mattsson har sammanlagt arbetat som professionella föreläsare i över 30 år och föreläst för 100.000- tals människor i Sverige och i Utlandet. De tillhör båda den absoluta eliten bland Svenska talare.

Läs mer här

Sagt om kursen:

Jag är en kursknarkare av rang, men Tala så det känns! överglänser alla tidigare utbildningar jag tagit del av. Endast superlativ kan beskriva dagarna i Göteborg och de briljanta pedagogerna.”
– Jennie Nilsson, egen företagare

”En kurs där alla växer i sin förmåga att framställa och föreläsa med mycket kompetenta kursledare”
– Nanne Bergstrand, Fotbollstränare Kalmar FF

”Suverän pedagogik där man får växa på ett omhändertagande och lugnt sätt”
– Anders Friberg, Konsult & Styrelseproffs

”Många bra övningar, som gjorde att vi fick praktisera kunskapen med en gång. Behöver jag säga fantastiska ”lärare”! Tack snälla för ett kanonbra jobb, absolut högsta betyg till er!”
– Anna-Lena Andersson, Studerande till hälsovägledare

”Det är en ära att få vara elev hos två av Sveriges bästa föreläsare. Obetalbart! Om du vill bli föreläsare är det här den bästa kursen i Sverige”
– Malin Hammar-Almonte, Föreläsare

 ”Jättebra träning i föreläsningssituationer med möjlighet till feedback”
-Tommy Törling, Chef Räddningstjänsten

”Fantastisk bra kursledning som utmanade oss att våga och delade med sig av sina erfarenheter”.
– Sylvia Hansson, Leg. Sjuksköterska och ICC- Coach

”En väl värd investering för att bli en bättre talare”
– Anneli Carlsson, Utbildningskonsult

”En mycket bra kurs! Jag kommer ha stor nytta av allt jag har lärt mig i min roll som föreläsare och handledare”
-Anders Jakobsson, Coach/Handledare Resurscenter

 ”Kursledarna är outstanding! De är inte bara otroligt kompetenta, de har också ett engagemang som är mycket stort. De bjuder på sig själva och delar med glädje med sig av sina knep”
-Anna Hammargren, Flygvärdinna/Licensierad Mental Tränare

Kursupplägg

Kursen ges under fyra dagar.

Trainers

Henrik Mattsson

Föreläsare och Coach

Henrik Mattsson är en framstående coach och föreläsare som tillhör de mest etablerade i Sverige idag. Han har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan 1999 och är idag en av Sveriges mest anlitade talare. Henrik arbetar främst som föreläsare/utbildare, men även som coach för chefer och mental coach åt bland annat elitidrottare.

Henrik är bl a utbildad i Personal Mastery och Advanced Leadership hos K-A Inc, samt är certifierad internationell coach och NLP-Trainer via Unestål Education. Konflikthantering, kommunikation och mental träning är andra exempel på områden han har utbildat sig i.

Hemsida: hmattsson.se

Lasse Gustavsson

Lasse Gustavson “Brandmannen” målar mentala bilder som tänder och berör .

Lasses pedagogik bygger på att ditt inre seende aktiveras. Där finns den inneboende kraften och de slumrande drömmarna. Varje människa är begåvad med inre resurser, fast aldrig med en manual. Livet är på sätt och vis en upptäcksresa, som kärnfullt formulerats över entrén till oraklet i Delfi;

Känn dig själv

Du behöver inte åka till Grekland för att finna den porten, men du kan behöva någon som hjälper till att göra den synlig. Mina handledningar, föreläsningar och längre utbildningar vill aktivera dessa resurser. När bilderna klarnar är det lättare att göra egna val – du väcker upp ditt inre seende.

Hemsida: pan.se

Mer info

Henrik Mattsson
0736995824
E-post

Ladda ner broschyrer

Välj nedan om du vill anmäla dig

... eller bara vill få mer information innan du bestämmer dig.


    BokningIntresseanmälan    OBS! Om faktureringsadress är samma som utdelningsadress, skriv: "Samma som utdelningsadress".


    Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra kursen/evenemanget och vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy