VÅREVENT – Inspirationshelg 18-19 mars 2023

Översikt

 

Välkommen till Örebro och Unestål Educations årliga vårevent 18-19 mars 2023!
Två hela dagar att se framemot med spännande föreläsningar, festmiddag med underhållning på show och nöjeskrogen Eztrad!

FÖRELÄSARE:
– Åsa-Malin och Johan Sandström
– Henrik Mattsson
– Sirkka Persson
– Per Holknekt
– Lars-Eric Unestål

VAR:
Eztrad/Rosängen i Örebro. Adress: Sommarrovägen 6, 70230 Örebro
Tryck för karta

Nöjeskrogen Eztrad och Restaurang Rosängen delar lokaler och samarbetar.

I år testar vi något nytt och kommer att hålla till i deras lokaler där konferenslokal, restaurang, festmiddag och show är samlat på samma plats! Anläggningen ligger ca. 3 kilometer från Örebro slott.

TA STADSBUSSEN 
Åk med buss nr 5 mot Adolfsberg. Bussen stannar på Storbackavägen. 3 min promenad till Eztrad och Rosängen.

TAXI
Örebro taxi 24/4 – tfn. 019 247247
Örebro taxi 200120 – tfn. 019 200120
Örebro taxi – tfn. 019 135135

Det är fina gång och cykelvägar till anläggningen så vill man promenera eller cykla är det inga problem!
Stor och kostnadsfri parkering finns för den som åker bil.

PRELIMINÄRA TIDER:
Lördag: Ca. 08.45 – 17.00     festmiddag: 18.30 – sent
Söndag:
Ca. 09.30 – 15.00

Max antal deltagare 150st!

Först till kvar gäller!

 

Program

18 Mar, 2023

Preliminärt program 

08.45 – 09.00: Registrering

09.00 – 09.15: Välkommen

09.15 – 10.15: Malin och Johan Sandström

10.15 – 10.45: Bensträckare och fika

10.45 – 11.45: Fortsättning Malin och Johan Sandström

11.45 – 13.15  Lunch

13.15– 14.15: Henrik Mattsson

14.15 – 14.45: Bensträckare & Fika

14.45 – 15.45: Fortsättning Henrik Matsson

15.45 – 17.00 : Sirkka Persson

18.30 – Sent: Festmiddag med underhållning

 

19 Mar, 2023

Preliminärt program 

10.00 – 12.30: Per Holknert

12.30 – 14.00: Lunch

14.00 – 15.00 : Lars-Eric Uneståhl

 

Föreläsare

Åsa-Malin & Johan Sandström

TOPPAR OCH DALAR- en föreläsning om livet,
bipolaritet och alkoholism

Åsa-Malin och Johan Sandström har varit ett par i 22 år. Åsa-Malin är nykter alkoholist sedan 12 år och båda är bipolära. Här delar de med sig om sin resa tillsammans. Hur man kan ta sig igenom väldigt tuffa utmaningar och vända livet från misär till god livskvalitet och glädje. Paret har nyss spelat in en skiva så de bjuder även på musikinslag.


Per Holknekt

Kan jag, kan du, kan vem som helst.

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

”Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.”

Per har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.


Sirkka Persson

Skolbränd, hur förebygger vi det? 

Sirkka Persson Verksamhetsutvecklare, föreläsare och författare. I Sverige finns flera tusen barn och ungdomar som inte kommer till skolan, sk hemmasittare. Sirkka har under sina dryga 18 år som rektor fokuserat på eleven i centrum. Hon delar med sig av sina erfarenheter och berättar bland annat om hur dessa hemmasittare kan bli återvändare.


Lars-Eric Unestål

Medvetandet – livet och universum

Begreppen medvetande och medveten med dess olika tillsatser som:

Undermedveten – Övermedveten – Förmedveten – Omedveten

Vad är medveten närvaro vs Omedveten närvaro eller de Alternativa medvetande tillstånd vi bygger den mentala träningen på – är begrepp och områden som har sysselsatt forskare och filosofer i alla tider och som också intresserar de allra flesta nutidsmänniskor eftersom området inte bara är den viktigaste nyckeln till Livet utan också till den eventuella fortsättningen.


Henrik Mattsson

Som man ropar får man svar!

Vi är mer lika än vi är olika, men det som skiljer oss åt kan ibland stjäla all uppmärksamhet, försvåra samspelet och skapa onödiga konflikter.

I den här föreläsningen får du på ett underhållande sätt upptäcka och utforska ditt eget språkmönster och hur vi påverkar varandra utifrån olika kommunikationsstilar. Du får även med dig kunskaper om konflikters påverkansfaktorer och skillnaden mellan att säga ifrån och att säga emot och varför det är viktigt.

Henrik Mattsson har mer än 20 års erfarenhet som föreläsare inom kommunikation, konflikthantering och ledarskap och är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Han får alltid höga omdömen i utvärderingarna och han är en stark scenpersonlighet, som förmedlar sitt budskap med ödmjukhet, värme och humor.

Några kommentarer om Henrik:

”Henrik är mycket bra! Den här utbildningen skulle vara obligatorisk för alla människor. Jag har stor nytta av den både i arbetet och privatlivet” – Bo Blomqvist, Chef Produktionsplanering SSAB, Oxelösund

”Det blev så otroligt bra med din föreläsning. Jag har ögnat igenom utvärderingarna och kan avslöja att du har fått bäst betyg av allt och alla!” – Eva Jonsborg, informatör, Fastighetsägarna – Mellansverige

”Reaktionerna på dina inlägg har varit lyriska. Många deltagare har skrivit saker  i stil med Vill se mer av Henrik Mattsson, Henrik Mattsson var kanon, Henrik var helt fantastisk- så du satte verkligen guldkant på dagen!” – Fredrik Samuelsson, Avdelningschef, Confex Sverige AB

”Jag har aldrig någonsin tidigare haft en sådan inspirerande och kunskapsgivande föreläsare och jag har aldrig på så kort tid lärt mig så mycket! Jag skulle helt ärligt kunna prata (skriva) om denna karl i evigheter, men han måste helt enkelt upplevas” – Nathalie Lindblom, Stud. Linköpings Universitet


Hotell

Vi har avtal med Elite hotell där du som kursdeltagare får ta del av ett förmånligt pris.
Ange: Unestål Education vid bokning av rum om du ringer 0771-788789.
Bokar du via webben www.elite.se anger du kod: 5856632.

 

Rosängen har ett litet bed & breakfast, är du snabb kanske du hinner boka boende på anläggningen där vi ska hålla till. Boende – Rosängen (rosangen.se)

 

Hotell Good Morning ligger vid Gustavsvik och ett stenkast från Rosängen/Eztrad. Ca. 10-15 min promenad. Good Morning Örebro | Bekvämligheter under din vistelse (ligula.se)

Kontakt

För frågor och information, kontakta

Mikael Unestål

E-post

Tel. 019-33 22 33

Anmälan och bokning

Pris
2 875 kr inkl. moms

I priset ingår

 • 2 st. fika
 • 2 st. Lunch
 • 5 st. föreläsningar
 • Trerätters middag, 1 glas bubbel och Eztrad-show

 

Avbokningsvillkor
Anmälan är bindande. Du har dock möjlighet att avboka din plats fram till 30 dagar innan eventet. Om avbokning sker senare återbetalas ej avgiften. Platsen och avgiften kan då istället överlåtas till en ersättare. Avbokning och överlåtelse sker via e-post till info@unestal.se.

Vid uppvisande av relevant sjukintyg kan vi trots att avbokning inte skett innanför ramarna av avbokningsvillkoren låta dig ha pengarna innestående till ett annat event/kurs eller pengarna tillbaka.
  anmäla mig tillfå mer info om
  Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra kursen/evenemanget och vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy

  Ladda ner dokument

  • Bilagan har tagits bort!