Inspirationshelg 30 september 2023

Översikt

Välkommen till Örebro och Unestål Educations inspirationsevent den 30/9–2023!

En fullspäckad dag att se framemot med spännande föreläsningar,lunch och fika! Dessutom bjuder vi på festmiddag med underhållning på show och nöjeskrogen Eztrad! Du som väljer att komma redan fredag den 29/9 är välkommen på mingel och samvaro kl.18.00 på vår kursgård och Elene och Lars-Eriks hem. Adress Hagalundsvägen 4,70230 Örebro. Maila om du kommer på mingel till info@unestal.se

FÖRELÄSARE:
– Sirkka Persson
– Per Holknekt
– Lars-Eric Uneståhl

VAR:
Eztrad/Rosängen i Örebro. Adress: Sommarrovägen 6, 70230 Örebro
Tryck för karta

Nöjeskrogen Eztrad och Restaurang Rosängen delar lokaler och samarbetar.

I år testar vi något nytt och kommer att hålla till i deras lokaler där konferenslokal, restaurang, festmiddag och show är samlat på samma plats! Anläggningen ligger ca. 3 kilometer från Örebro slott.

TA STADSBUSSEN 
Åk med buss nr 5 mot Adolfsberg. Bussen stannar på Storbackavägen. 3 min promenad till Eztrad och Rosängen.

TAXI
Örebro taxi 24/4 – tfn. 019 247247
Örebro taxi 200120 – tfn. 019 200120
Örebro taxi – tfn. 019 135135

Det är fina gång och cykelvägar till anläggningen så vill man promenera eller cykla är det inga problem!
Stor och kostnadsfri parkering finns för den som åker bil.

PRELIMINÄRA TIDER:
Lördag: Ca. 08.45 – 16.00     festmiddag: 18.00 – sent

Program

30 Sep, 2023

Dagsprogram

08.15 – 08.45: Registrering

08.45 – 09.00: Välkommen

09.00 – 10.00: Sirkka Persson

10.00 – 10.30: Bensträckare och fika

10.30 – 12.30: Per Holknert

12.30 – 13.30: Lunch

13.30 – 15.30: Lars-Eric Uneståhl

15.30 – 16.00: Frågor om utbildningar m.m.

18.00 – Sent: Festmiddag med underhållning

 

 

Föreläsare

Per Holknekt

Kan jag, kan du, kan vem som helst.

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

”Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.”

Per har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.


Sirkka Persson

Skolbränd, hur förebygger vi det? 

Sirkka Persson Verksamhetsutvecklare, föreläsare och författare. I Sverige finns flera tusen barn och ungdomar som inte kommer till skolan, sk hemmasittare. Sirkka har under sina dryga 18 år som rektor fokuserat på eleven i centrum. Hon delar med sig av sina erfarenheter och berättar bland annat om hur dessa hemmasittare kan bli återvändare.


Lars-Eric Uneståhl

Medvetandet – livet och universum

Begreppen medvetande och medveten med dess olika tillsatser som:

Undermedveten – Övermedveten – Förmedveten – Omedveten

Vad är medveten närvaro vs Omedveten närvaro eller de Alternativa medvetande tillstånd vi bygger den mentala träningen på – är begrepp och områden som har sysselsatt forskare och filosofer i alla tider och som också intresserar de allra flesta nutidsmänniskor eftersom området inte bara är den viktigaste nyckeln till Livet utan också till den eventuella fortsättningen.


Hotell

Vi har avtal med Elite hotell där du som kursdeltagare får ta del av ett förmånligt pris.
Ange: Unestål Education vid bokning av rum om du ringer 0771-788789.
Bokar du via webben www.elite.se anger du kod: 5856632.

 

Rosängen har ett litet bed & breakfast, är du snabb kanske du hinner boka boende på anläggningen där vi ska hålla till. Boende – Rosängen (rosangen.se)

 

Hotell Good Morning ligger vid Gustavsvik och ett stenkast från Rosängen/Eztrad. Ca. 10-15 min promenad. Good Morning Örebro | Bekvämligheter under din vistelse (ligula.se)

Kontakt

För frågor och information, kontakta

Elene Unestål

E-post

Tel. 019-33 22 33

Anmälan och bokning

Pris

1190 kr exkl. moms per person.

I priset ingår:

3 föreläsningar.
1 Lunch
1 Fika

På kvällen bjuder vi på festmiddag och show för den som vill komma!
Viktigt att du i meddelanderutan på din anmälan fyller i om du vill deltaga på festmiddagen och om du behöver någon specialkost till lunch och middag.

OBS: Det är samma pris oavsett om du kommer på middagen eller inte.

Avbokningsvillkor
Anmälan är bindande. Du har dock möjlighet att avboka din plats fram till 30 dagar innan eventet. Om avbokning sker senare återbetalas ej avgiften. Platsen och avgiften kan då istället överlåtas till en ersättare. Avbokning och överlåtelse sker via e-post till info@unestal.se.

Vid uppvisande av relevant sjukintyg kan vi trots att avbokning inte skett innanför ramarna av avbokningsvillkoren låta dig ha pengarna innestående till ett annat event/kurs eller pengarna tillbaka.
    anmäla mig tillfå mer info om

    Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra kursen/evenemanget och vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy


    Ladda ner dokument

    • Bilagan har tagits bort!