Poddavsnitt 68 Möte med Carita!

  • Av Elene Unestål
  • Nyheter
  • Publicerat den 18 feb 2022
I detta avsnitt får vi möta den intressanta mångsysslaren Carita Boronska. Carita är sångerska och artist och ägnar sitt liv åt musik och skapande. Sen råkar hon också vara dotter till Lars-Eric så i detta avsnitt får du även höra om hur det är att ha Lars-Eric som pappa.
Alltså spännande insiderinformation från Unestålsvärlden!
Malin, Carita och Elene samtalar kring musik, skapande och effekter av den mentala träningen.
Carita berättar om kreativa skaparådran och hur hon som ser på gåvorna som verktyg. I sitt mångsysslande upplever hon att hon har tillgång till många verktyg i sitt skapande. Sång, musik, måla och skapa sker allt i ett flowtillstånd och det är det som vi kallar det mentala rummet.
Carita beskriver hur hon är i nuet på gott och ont, där planering kan vara utmanande och hur hon jobbar för att få balans i livet. Som hon själv beskriver behöver hon ingen mindfulnesskurs.
Hon använder ofta verktygen från sin coachutbildning i sin musikundervisning och hjälper eleverna till att nå sina mål.
Vad som är viktigt för respektive elev och vad är värdefullt är viktiga frågor i hennes undervisning.
Vi får även höra om hennes förhållningssätt till den mentala träningen som Lars-Erics dotter och hur det förändrats över tid.
Röstkurser är ett annat spännande område som Carita ägnar sig där hon lär eleverna att använda rösten på bästa sätt. På kursen lär hon ut hur andningen och kroppen fungerar. Så viktigt i dagens samhälle då vi behöver påminna oss om att andas ordentligt när stressen slår till.
Detta och mycket mer i detta avsnitt.
Tack Carita för att vi fick prata med dig. Vilken spännande livsresa du delar med dig av.
God lyssning – nytt avsnitt varje vecka!

Ämnen