Podd 49 Bli ditt barns största supporter!

  • Av Elene Unestål
  • Nyheter
  • Publicerat den 21 sep 2021
”Du är inte värd att få middag för du gjorde inga mål, du missade målen” är en av många nedsättande kommentarer Barbro Sundberg hört en förälder säga till sitt barn på fotbollsplanen. Föräldrar som skriker på tränare och barn i ungdomsidrotten är ett stort problem och växer för varje år som går. Tränare vill inte vara tränare och det är svårt att rekrytera till sporten som är en så viktig del för vårt välmående.
I detta poddavsnitt har vi nöjet att samtala med Barbro Sundberg, Sports Mental Trainer som föreläser bland föräldrar och idrottslag om gott ledarskap. Barbro brinner för att utbilda inom idrottsledarskapet, och har nu samlat framgångsstrategier i sin nya bok – Föräldrar för framgång!
En av nycklarna till framgången är att ha kul, och Barbro har i sin bok intervjuat många idrottspersoner om vad det är som varit deras framgångsfaktorer. Intervjuerna talar sitt tydliga språk och du får läsa mer om dessa i boken.
Vi samtalar i poddavsnittet om hur vi kan på bästa sätt hjälper barn och ungdomar att vilja fortsätta med sitt idrottande och inte tröttna i tidig ålder. Vi har en även en stor utmaning nu efter pandemin för att få ungdomar och barn att återvända till idrotten.
Vill du få mer av Barbro och sport så skynda dig att anmäla dig till vår vinterdag den 3 december där Barbro föreläser och du kan få ditt eget signerade exemplar. En spännande heldag full av föreläsningar och inspiration i sportslig anda! Flera spännande föreläsningar och ett fantastiskt tillfälle att nätverka och mötas. Först till kvarn.
Läs mer och anmäl dig här på denna länk: https://www.unestaleducation.se/nyheter/sportevent2021/
Som vanligt – nytt avsnitt varje vecka! God lyssning!

Ämnen