Låt oss hjälpas åt – Coronastatement vår, sommar och hösten 2020

  • Av UE Admin
  • Nyheter
  • Publicerat den 19 mar 2020

Vi på Unestål Education följer självklart kontinuerligt utvecklingen av virusutbrottet och informationen kring Covid-19, även kallat Coronaviruset och känner oro för de människor som drabbas av detta. Vi ser nu oerhörda konsekvenser för människors hälsa, vår samhällsstruktur och för företagandets villkor. Det är viktigt att vi nu hjälps åt för att dra vårt strå till stacken i denna akuta situation, men också för framtiden när situationen normaliseras och en ny framtid ska byggas med våra nya erfarenheter med oss.

Vi har nu kommit till den tidpunkten, då även vår verksamhet påverkas och vi behöver göra anpassningar för att hålla vår verksamhet igång på bästa möjliga sätt i denna situation.

Vi ber därför om ditt tålamod, och förståelse för att vi nu gör det bästa i rådande omständigheter och vi hoppas för hela vårt jordklots skull att smittan snart är eliminerad och det återgår till vardag igen.

Vi håller oss uppdaterade via Folkhälsoinstitutets kanaler, och kommer att följa de riktlinjer som meddelas via dem omedelbart. I dagsläget innebär det en del förändringar som till exempel genom att omfördela och flytta fram en del utbildningar som är planerade.

Vi intensifierar därför våra interna rekommendationer vid fysiska möten, i form av extra hygienrekommendationer, no-touch, samt att vi inte har möjligheter att välkomna personer i riskgrupper till våra kurser. Max-antal deltagare kommer tillfälligt att minskas till max 8 personer.Vi sitter självklart med bra avstånd till varandra på kursgården.

Vi kommer också att vid vissa specifika tillfällen använda digital undervisning där deltagaren deltar i seminarieform och inte fysiskt.

 

Vi förväntar oss att du tar ansvar för din hälsa, samt inte utsätter personer i din omgivning för risk för smittspridning ifall du kommer från drabbade områden, eller på annat sätt misstänker sjukdom som kan kopplas till Covid-19.

Så vi ber om ditt tålamod, och hjälpsamhet i en svår situation för oss alla, då vi gör så gott vi kan utifrån de svåra förutsättningar som finns just nu.

Låt oss tillsammans sända önskningar och goda tankar om styrka, energi, kraft och mod till alla som på olika sätt hjälper till att lösa vår tids hittills största utmaning i modern tid. Låt oss alla samlas, enas och hjälpas åt så effekterna av detta virus blir så litet som möjligt, både på ett mänskligt- ekonomiskt- och företagsmässigt plan.

Har du frågor eller funderingar kring din utbildning, eller denna information – kontakta vår verksamhetschef
Monika Morling
monika@slh.nu
eller via telefon 070-751 57 95.

 

Ämnen