Krånglar appen?

  • Av Elene Unestål
  • Nyheter
  • Publicerat den 08 okt 2021

Vi är äntligen klara med vår stora välbehövliga uppdatering av appen ”Mental Träning” Detta hoppas vi kommer ge dig mer funktionalitet och lyssnarglädje framöver.

Vissa telefoner kräver att du avinstallerar och installerar om appen igen för att alla ändringar ska följa med. Så har du problem med appen och dina program så följ följande steg:

  • Avinstallera appen helt (inte stänga ner)
  • Hämta ner och installera appen på nytt hos Apple eller Google Pay (OBS! Alla dina program följer med då de är köpta)

Detta bör lösa det mesta krånglet. Dock supporteras inte alla äldre telefonmodeller med den nya tekniken. Nedan är meddelande från vårt it-support.

Tyvärr så är inte Android 8 supportad längre av Android själva. Om vi skulle supports den i MT appen skulle det betyda att vi använder oss av osuppporterade komponenter som vi i vår tur inte kan få support på från Android/Google. Vi använder oss även av nyare komponenter i MT appen som inte fanns tidigare i äldre versioner av Android.

 Förstår om större banker och organisationer har stöd för mer äldre versioner, men då har de ju en helt IT organisation själva som kan hantera det. Vi behöver dock hålla oss till det som vi i vår tur kan få support för hos Android/Google.

Har du köpta program som du inte kan använda – så mejla oss på info@unestal.se så ska vi hjälpa till.

God lyssning på våra mentala träningsprogram i appen!

 

Ämnen