Promas + Unestål Education

  • Av UE Admin
  • Nyheter
  • Publicerat den 26 okt 2020

I en ostadig värld av förändring och utmaning är människan den viktigaste resursen. Att människan mår bra, och därför också presterar bra, är avgörande för både individen och företaget. Vi är därför glada att kunna berätta om samarbetet mellan Promas och  Unestål Education som inletts med syfte att leverera välmående och friska arbetsplatser. En unik kombination av mental träning med Promas återhämtningsfåtölj och utbildningar som ger mesta möjliga återhämtning för den som regelbundet använder konceptet.

Det innebär att Promas kunder nu får tillgång till ett mycket bredare utbildningsutbud, tillgång till Unestål Educations nätverk av utbildningspersonal och mentala tränare. Samtidigt får Unestål Educations kunder möjligheten att på ett förmånligt sätt ta del av Promas koncept och återhämtningsfåtöljen på sina arbetsplatser och organisationer.

Promas har 17 års erfarenhet av att hjälpa människor att må och prestera bättre på arbetet. Med hjälp av ett unikt verktyg som kombinerar massage med mental styrketräning skapar vi en varaktig och positiv effekt på stressnivåer och förmåga att hantera inre och yttre utmaningar. Under 2020 har Promas tagit stora kliv framåt för att digitalisera och förbättra sina tjänster och möta de nya kraven på digital flexibilitet.

Unestål Education är troligen marknadens äldsta och mest etablerade företag inom utbildning i mental träning, coaching och kommunikation. Över 50 års erfarenhet av utbildning och forskning kring den mentala träningen har skapat välbeprövade metoder, och modeller som är effektiva och ger excellenta resultat. Vår vision är utbildning och träning för en bättre värld.

Lars-Eric Uneståhl som forskat och arbetat med mental träning är en av fyra forskare som sitter med i Promas forskningsråd och driver utvecklingen även för framtiden.

Vi är stolta att annonsera vårt samarbete, som inleddes under högtidliga former i september!

För information och frågor om samarbetet kontakta

Promas – Ronnie Persson, Ronnie.persson@promas.se, 070-585 29 00, https://www.promas.se

Unestål Education – Monika Morling, monika@unestal.se , 070-751 57 95, https://www.unestaleducation.se

Ämnen