Hälsocoachutbildning (Paket 3 block)

Hälsocoachutbildning 3 block. För Kurstider se de separata utbildningarna (Internationellt Certifierad Coach, Kostrådgivare & Hälsoinspiratör)

Översikt

ANMÄL DIG TILL ALLA 3 BLOCKEN OCH FÅ 10% RABATT!!!

Genom ett unikt samarbete med Svenska Näringsakademin kan vi erbjuda en väldigt komplett utbildning för dig som vill jobba med kost, coaching och hälsa!

Hälsocoachutbildningen innehåller tre block som startar flera gånger per år. Du väljer själv när du ska påbörja ett block. Du kan välja mellan de datum som finns upplagda på hemsidan.

Vill du jobba med att förändra, utveckla och stärka andra människor hälsa och välmående? Vill du bli – eller är du redan, etablerad inom hälsobranschen och önskar kraftfulla verktyg för att skapa framgångsrika resultat hos dina klienter? Är du nyfiken på vad som driver och motiverar människor och vill hjälpa till att plocka fram och stärka klientens egna inre potential för att nå sina mål och behålla dem?

Unestål Education och Svenska Näringsakademin har slagit ihop sina kvalitetsutbildningar för att tillsammans skapa marknadens mest attraktiva hälsocoach utbildning. Hos oss får du kunskap och träning, och därmed hög kompetens att coacha och vägleda människor till bättre hälsa och ökat välmående. Utbildningen ger dig spetskunskap i ämnet hälsa där vi ser till en helhet med delar som bra mat, kostterapi rörelse, sömn, återhämtning och glädje. De delarna är alla starka komponenter för att eftersträva WHO´s definition på hälsa som är ”ett fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte enbart frånvaro av sjukdom”

Att vara coach, tillsammans med att ha spetskunskapen inom hälsa ger kunskap och verktyg att aktivt lyssna och ställa frågor till klienten för att skapa insikt och motivation. Coachingprocessen hjälper klienten att medvetandegöra sina tankar, känslor och handlingar och skapa insikter kring sina förmågor, beteenden, värderingar och övertygelser. Genom att möjliggöra för utveckling och förändring ges handlingsutrymme och kraftfulla mål kan skapas där du som coach hjälper klienten att skapa målfokus och uthållighet för varaktiga resultat.

HÖR EN DELTAGARE BERÄTTA OM KURSEN

Kursfakta

Kursform: Live
Examineringsform: Certifiering
Kurslängd: 21 dagar

Kursavgift

52 556 SEK, exkl. moms
65 695 SEK, inkl. moms

Info, kursavgift

ICC Coachutbildning 39.000 kr + moms, Licensierad & Diplomerad kostrådgivare 13596 kr + moms, Hälsoinspiratör 5.800 kr + moms - 10% rabatt = 52556 kr + moms

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs

Mer info

Mikael Unestål
E-post
019-332233

Innehåll

  • ICC- certifierad coach utbildning – 9 dagar
  • Diplomerad och licensierad kostrådgivare -10 dagar, alt. som distansutbildning.
  • Hälsoinspiratör – 2 dagar.

Sagt om kursen

Relaterade utbildningar

Broschyrer

Kontakt

Vill du veta mer om denna utbildning?

Om du vill få mer information om denna kurs/utbildning, har frågor som du inte hittar svar på här på webbplatsen?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

För aktuella kursdatum och anmälan - se vår Kurskalender.    Kontakta mig för mer info

    Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra kursen/evenemanget och vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy