Kan inte du och dina kollegor komma till de öppna utbildningar vi har, så kanske du vill skräddarsy en som passar företagets personal och ändamål. Kontakta oss så kan vi diskutera ett upplägg.

Kanske passar det dig bäst att förlägga kursen på någon av våra konferensställen utomlands. Vi har två underbara kursgårdar i Thailand och Costa Rica. Dessa erbjuder dig allt det som behövs för att din utbildning eller ditt möte ska bli en succé och en oförglömlig upplevelse.

Du kan välja mellan att hyra konfereransanläggningen och boende men sköta allt det andra själv, eller att vi tar hand om resan, transfer, mat, utflykter och dessutom tar hand om utbildningens uppläggning och innehåll och ordnar de föreläsare som behövs.

Även i de fall där du sköter utbildningen själv så finns en rad hjälpmedel tillgängliga i form av träningsmöjligheter med våra onlineutbildningar eller utbildningsappar som tillsammans med diskussionsfrågor kan användas för verksamhetsutveckling av individ, team och organisation


Costa Rica

top-img-villalasflores

På en underbar plats vid havet i ett underbart land ligger Villas Las Flores och International Village for Creation and Recreation (IVCR). Lugn miljö där du ostört kan vandra på stranden och se solen gå upp eller ner i havet, när du inte utbildar dig!

För mer information, kontakta

Mikael Unestål
Epost: mikael@slh.nu
Tel. 019-33 22 33


Thailand

top-img-thailand

Två timmar från nya flygplatsen i Bangkok i östlig riktning ligger den fina och genuina fiskeorten Ban Phe. Härifrån går båtarna över till ön Koh Samet. Fortsätter man ytterligare 8 km hittar man den bästa beachen mellan Bangkok och Kambodjanska gränsen.

Läs mer om kursgården i Thailand

Dreamhouse Thailand

Vägbeskrivning Google Maps


För mer information, kontakta

Mikael Unestål
Epost: mikael@slh.nu
Tel. 019-33 22 33