Boosta din business med Per Holknekt

Säljinspiration för dig som vill bli bättre på att nå fram med ditt budskap.

Översikt

OBS! KURSEN GES BÅDE SOM LIVE OCH ONLINE-REALTID

Behöver du inspiration att komma igång med din säljstrategi
och utåtriktade verksamhet?
Är det jobbigt att sälja in dig och dina tjänster?
Vill du ta del av Per Holknekts upplevelser och erfarenheter?

Du har många utbildningar och en bra yrkeskompetens – men hur ska du bäst få människor att förstå varför de ska anlita dig? På denna kurs får du en unik chans att aktivt jobba med dina mål, lära dig hur du ökar din försäljning och får ta del av Per Holknekts upplevelser och erfarenheter.

BOOSTA DIN BUSINESS
Vår tvådagarskurs ”Boosta din business” är inspirationsdagar och kompetensdagar för dig! På kursen får du inspiration och verktyg för att påbörja arbetet med din egen företagsvision, dina mål och strategier.

Vi går igenom hur du säljer in dina tjänster och dig själv på ett trovärdigt sätt. Du får arbeta med din egen företagsvision och profil, där du själv får formulera det som är viktigt för dig i just din verksamhet.

Vi fokuserar mycket på hur du blir kongruent och sann i din utstrålning, så du når fram till dina tänkbara kunder. Vi går igenom hur du skapar win/win med dina kunder och ger tips om hur ditt erbjudande blir värdebaserat och behovsanpassat till kunden.

VEM HAR NYTTA AV DENNA KURS?

 • Kursen vänder sig till dig som vill ha en bättre förståelse för din verksamhet och hitta nycklar för en personlig säljprofil som ger mervärden för dig och dina kunder.
 • Denna kurs passar för dig som vill ha en inspirationshelg, där du får med dig massor av tips, verktyg och nätverkande med andra som också vill utvecklas i sin verksamhet.
 • Du behöver inga förkunskaper, utan kursen passar för dig som är nyfiken på att utveckla din verksamhet och din säljprofil.

Kursfakta

Kursform: Live/Online-realtid
Examineringsform: Intyg
Kurslängd: 2 dagar

Kursavgift

4 900 SEK, exkl. moms
6 125 SEK, inkl. moms

Info, kursavgift

Vi bjuder på fika och förtäring i kurslokalen och tillhörande kursmaterial.

Förkunskaper

Inga

Mer info

Mikael Unestål
E-post
019-33 22 33

Innehåll

Innehåll

 • I denna kurs får du lära dig färdigheter inom försäljning, hur du når fram med din kommunikation, samt hur du arbetar effektivt med ditt företags vision och mål.
 • Du får även arbeta praktiskt med din egen verksamhetsvision och dina mål.
 • Du får också tillgång till kunskap om hur du säljer på ett trovärdigt och värdebaserat sätt. Idag mer än någonsin är det viktigt att verksamheter är sunda och bedrivs på ett hållbart sätt för att kunder ska känna förtroende för dig i verksamheten.
 • Du lär dig säljtekniker, och får tips för att nå fram med ditt budskap
 • hur du hittar rätt kunder och målgrupper och hur du säljer och paketerar tjänster.
 • Du får även tillgång till vårt mentala träningsprogram där du själv kan träna olika moment i säljprocessen, där du kan förändra eventuella föreställningar kring din roll som säljare.
 • Vi erbjuder även ett uppföljningswebinar den 16 juni 2021, kl. 18.30, där det finns möjlighet att ställa frågor, men också utbyta erfarenheter mellan er kursdeltagare efter kursen.

Kursdagar

FREDAG förmiddag ägnas åt inspiration av Per Holknekt, samt att vi därefter jobbar med din egna vision, profil och mål för din specifika verksamhet. Du får teori, verktyg och mallar för att formulera din egen företagsvision. För den som vill äter vi gemensam middag där vi sen kan fortsätta samtala kring våra respektive företagsutmaningar som finns i branschen.

LÖRDAGEN ägnas åt avsnitt som: Att sälja tjänster, hur når jag fram och är kongruent med mitt budskap, säljteknik och tips för att öka din försäljning. Hur säljer jag på ett etiskt tilltalande sätt för mig och mina kunder?

Kursupplägg

Vi startar kursen med en kickstartsinspiration från Per Holknekt, som under några timmar inspirerar oss på temat:

Kan jag, kan du, kan vem som helst

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från sin sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa. En resa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk.

Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. årets bolagsgrundare, årets Exportbolag, årets Inspiratör och mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst. Därefter går vi igenom kursavsnitten, med fokus på hur du aktivt ökar och optimerar värdet av dina tjänster för dina kunder.

Kursledare

Kursledare är Per Holknekt, Monika Morling, och Elene Unestål. Erfarna företagare, coacher sedan många år som leder och inspirerar dig under kursen

Målgrupp

Vem har nytta av denna kurs?

 • Kursen vänder sig till dig som vill ha en bättre förståelse för din verksamhet och hitta nycklar för en personlig säljprofil som ger mervärden för dig och dina kunder.
 • Denna kurs passar för dig som vill ha en inspirationshelg, där du får med dig massor av tips, verktyg och nätverkande med andra som också vill utvecklas i sin verksamhet.
 • Du behöver inga förkunskaper, utan kursen passar för dig som är nyfiken på att utveckla din verksamhet och din säljprofil.

Relaterade utbildningar

Broschyrer

Kontakt

Vill du veta mer om denna utbildning?

Om du vill få mer information om denna kurs/utbildning, har frågor som du inte hittar svar på här på webbplatsen?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

För aktuella kursdatum och anmälan - se vår Kurskalender.  Kontakta mig för mer info

  Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra kursen/evenemanget och vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy